Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων στην επιχείρηση “ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ”

Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων στην επιχείρηση “ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ”

Συμμετέχουμε στη συναυλία αλληλεγγύης, που θα διεξαχθεί  την Τρίτη, 30/8, στις 19:00, μπροστά στην πύλη του εργοστασίου.

Η Ένωση Λογιστών Θεσσαλονίκης, στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην επιχείρηση «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ», όπου εδώ και εβδομάδες βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις. Συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα που δίνουν για να ανακληθούν οι 15 απολύσεις των συναδέλφων τους, για να υπογράψουν ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς, με κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους.

Παρά τις προσπάθειες που κάνει από κοινού εργοδοσία και κυβέρνηση, να καλλιεργήσουν κλίμα τρομοκρατίας, επιστρατεύοντας δυνάμεις καταστολής και εισαγγελείς, οι εργαζόμενοι, σταθερά και ανυποχώρητα συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη έξω από το εργοστάσιο στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Το δόγμα «νόμος και τάξη», οι συλλήψεις συνδικαλιστών, ατσαλώνουν ακόμα περισσότερο τους απεργούς, δυναμώνουν ακόμα περισσότερο το κύμα αλληλεγγύης.

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους εργαζόμενους στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ. Ο αγώνας τους είναι αγώνας όλων των εργαζόμενων, η νίκη τους θα είναι νίκη όλης της εργατικής τάξης.

Καλούμε τα μέλη του σωματείου μας, όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουμε στη συναυλία αλληλεγγύης, που θα διεξαχθεί  την Τρίτη, 30/8, στις 19:00, μπροστά στην πύλη του εργοστασίου.

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο

28.08.2022